Brasserie de Koepel

De website met

smaak vernieuwd

Brasserie de Koepel responsive

Het gebruik van websites is veranderd. Meer mensen bekijken sites op een grotere diversiteit aan apparaten. Deze apparaten hebben uiteenlopende schermgroottes. Het gevolg? Je oude site is voor sommige mensen onbruikbaar. Deze mensen haken af, terwijl je juist wilt dat ze een conversiepunt bereiken op je website.

Rekening houden met gebruikers

Mobiele gebruikers van de website van een restaurant bezoeken de site met een ander doel dan gebruikers van de site op een desktop computer. Daarom werden snelle ingangen gecreëerd naar de adresgegevens van het restaurant. Menu’s blijven grotendeels verborgen terwijl de rest van de inhoud van de site onder elkaar getoond wordt voor een gebruiker die doorscrolt.

Een mooie site

op alle apparaten

Groot onderhoud voor een website

Bij mobiele optimalisatie is er gelegenheid om direct de stijl van de website op te frissen. Voor de site van het restaurant werd een nieuw webfont geïntroduceerd en het grid herzien. De mogelijkheden voor invoer in het CMS werden uitgebreid. Zo kan ook op grotere schermen mooi gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte.