Landingspagina

Doelmatige site

die mooi afkleedt

Landingspagina Kleding voor school

Een segment van de doelgroep aanspreken met een specifieke domeinnaam en bijbehorende gerichte boodschap. Dat doe je met een landingspagina. De pagina is het portal waarop één heldere boodschap kan worden gecommuniceerd. In een mooi jasje. Het biedt bovendien ruimte voor een onmisbaar conversiepunt. Potentiële klanten met interesse voor dit kledingconcept voor vakopleidingen kunnen op de landingspagina hun gegevens achterlaten om verder geïnformeerd te worden over het aanbod.

Geen speld tussen te krijgen

Een landingspagina is beperkt in functionaliteiten. Des te meer aandacht is er voor de aankleding en presentatie. Daarom is ook achter deze pagina een WordPress CMS ingericht. De voorkant van de site is voorzien van een iconen set op maat en SVG logo’s. En natuurlijk is de pagina geheel responsive.

Een onmisbaar

conversiepunt

Geen steek laten vallen

Een landingspagina is een goede oplossing voor het verminderen van ruis. Het marktsegment wordt gericht aangesproken en het conversiepunt is niet te missen. Invoer in het contactformulier wordt direct opgeslagen in een database en dan doorgestuurd naar de beheerder.