De focus

op één pagina

Onepager voor een site met goede conversie

Elk bedrijf heeft uiteindelijk één verhaal: de propositie die tot doel heeft om een verkoop te realiseren. Het toelichten van de propositie en het aanzetten van de klant tot de aankoop kan beginnen op de website, als een bezoeker via zoekmachines daarop belandt. Je wilt dan de klant zo effectief mogelijk naar het verkoopmoment leiden, het moment waarop de interesse wordt omgezet in een aankoop: het conversiepunt. Een onepager is er op ingericht om alle zijwegen die afleiden van dit doel weg te nemen tot er overblijft wat je zoekt: een site met goede conversie. Eén pagina, met één verhaal dat leidt tot één actie, in dit geval telefonisch contact.

Gemaakt voor verkoop

Als bedrijf ben je online aanwezig, omdat potentiële klanten zich daar bevinden. Via zoekmachines belanden nieuwe bezoekers op de site. Ze zijn op zoek naar je dienst en de kans is groot dat ze dit in een onbewaakt moment snel proberen te regelen. Een onepager biedt de uitkomst. Eén pagina waarin ontwerp en functie toegespitst zijn op de verkoop.

Eén pagina

die leidt tot één actie

Zonder afleiding

Een site die werkt als een naslagwerk over je complete bedrijf is achterhaald. Want wie verdiept zich in de missie, visie en volledige geschiedenis van je bedrijf alvorens contact op te nemen? Al deze informatie leidt de potentiële klant alleen maar af. In een onepager wordt alles teruggebracht tot één pagina, die gemaakt is voor het doel van de bezoeker.