WordPress plugin

om de werknemer

voorop te zetten

Smoelenboek plugin Ritra

In een uitgebreide website, gemaakt door een ander webdevelopment bureau, kunnen functies vrijwel losstaand worden toegevoegd door deze te implementeren als plugin voor WordPress. Deze plugin voor het logistieke bedrijf kan eenvoudig worden geïnstalleerd en in- of uitgeschakeld. De functionaliteiten zijn zo modulair. Eenmaal geactiveerd worden functies toegevoegd in het CMS, waarmee een smoelenboek kan worden ingericht. De werknemers kunnen zo worden getoond op de  website, in templates die ook onderdeel uitmaken van de plugin.

De medewerkers voorop

Het team is de kern van een organisatie. Dit zijn mensen waar je trots op bent. Ze voorstellen op de website geeft het bedrijf een gezicht en de klant een idee van de mensen waarmee wordt gewerkt. De smoelenboek plugin geeft de middelen om de teamleden online te presenteren.

Plugin voor

WordPress

Actueel personeelsbestand

Door uitbreidingen toe te voegen aan het WordPress CMS kan de presentatie van werknemers eenvoudig worden beheerd. Een nieuwe werknemer kan makkelijk worden toegevoegd. Bij personeelsverloop kan de site snel worden geactualiseerd. Zo wordt er altijd een up-to-date beeld gegeven.