Dynamische website

met gemak in

het onderhoud

Website open-roads.nl

Tussen contractwerk en projecten door is er ook aandacht voor de website van Open Roads. Het is een illustratie van de mogelijkheden van WordPress voor de realisatie van een eenvoudige site. Het CMS faciliteert het eenvoudig toevoegen van eigen werk. Tekstpagina’s kunnen snel worden samengesteld door elegant hergebruik van code. Door secties te combineren kunnen aantrekkelijke aanpasbare pagina’s worden gemaakt. Dat is fijn voor iedere ondernemer.

Vorm en functie

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Dan is het fijn om ze te kunnen ontsluiten op de website. Daarnaast wil je toch ook teksten publiceren. Dit alles moet passen in geordend geheel, dat het doel van de onderneming profileert. Ontwerp, techniek en de inhoud komen samen in een professionele website.

Kracht in

eenvoud

Met zorg gebouwd

Open Roads geeft je de middelen om een een blanco webpagina mooi in te vullen. In samenwerking met professionele ontwerpers wordt de inhoud uit het CMS ontsloten in secties, waarmee op elke pagina een nieuwe compositie kan worden gemaakt. Content mag koning zijn, jij bent degene die dat beheert.