Contact

Er is altijd een tijdzone

waar wordt gewerkt

Over Open Roads

E-mail bij voorkeur naar [email protected] of bel me op 06-371 43 771, dan bel ik je terug. Ik help je dan graag op weg. Weet daarbij dat Open Roads mij wellicht vaak leiden naar plekken ver buiten Nederland, maar ook dat ik praktisch overal en altijd bereikbaar ben voor een web-oplossing of realisatie van een online product. Vergeet een 9-5 mentaliteit en gun jezelf ook wat vrijheid. Laten we er samen iets moois van maken!

Open Roads is Pim Schaaf

Meer dan 10 jaar ervaring in web development. B ICT in Communication en Multimedia Design en MSc in Sociologie. Wereldreiziger met passie voor digitale communicatie. Van Azië tot IJsland en Namibië tot Canada; een webdeveloper met een brede kijk op de wereld. Kunnen we gaan?

Laten we er iets

moois van maken

Overal verbonden

Zelfs op afgelegen plaatsen is tegenwoordig vaak een internetverbinding. De digitale infrastructuur is er klaar voor. De wereld is verbonden. En zo ben ik dat ook. We werken samen en het maakt eigenlijk niet meer uit waar ik ben. Ik voorzie je graag van de mogelijkheden, die ik zelf zo slim mogelijk benut.