Stuur een bericht

E-mail bij voorkeur naar [email protected] of stuur een WhatsApp/Signal bericht naar 06-371 43 771. Ik help je dan graag op weg. Klanten ervaren dat ik praktisch overal en altijd bereikbaar ben voor hulp en weboplossingen. Vergeet een 9-5 mentaliteit en gun jezelf ook wat vrijheid door mij voor je online aanwezigheid te laten zorgen. Laten we er samen iets moois van maken!

Open Roads is Pim

Meer dan 15 jaar ervaring in webdevelopment. Opgeleid B ICT in Communication & Multimedia Design en MSc in Sociologie. Plezier in online werk, gecombineerd met een tomeloze reislust: een wereldreiziger door digitale communicatie. Van Azië tot IJsland, Namibië tot Canada – in Nederland en van Frankrijk tot Marokko; een webdeveloper met een brede kijk op de wereld. Kunnen we gaan?

On the road

Onderweg sta ik niet stil. Naast webdevelopment voor klanten houd ik er enkele side-hustles op na. Reisverhalen en ambitieuze ideeën komen samen op verschillende websites van mijn hand, al dan niet met een verdienmodel. Deze sites zijn proeftuinen voor nieuwe technieken en (affiliate) marketing én een goede reden om nog eens op reis te gaan.