Basis

3 GB webruimte
Onbeperkt dataverkeer*
o.b.v. Direct Admin
1vCPU
1GB werkgeheugen
Gratis SSL certificaat
1GB PHP memory limit

€ 4,99 p/maand
Business

10 GB webruimte
Onbeperkt dataverkeer*
o.b.v. Direct Admin
1vCPU
1GB werkgeheugen
Gratis SSL certificaat
1GB PHP memory limit

€ 9,99 p/maand
Managed WordPress

Hosting Business
i.c.m. WordPress beveiliging

10 GB webruimte
1vCPU / 1GB werkgeheugen
Preventieve beveiliging & monitoring
Regelmatige updates & backups
Gratis herstel bij evt. hack.

€ 29,99 p/m

Wat is hosting?

Met hosting wordt de computer verzorgd die dag en nacht moet draaien om jouw website te tonen en/of e-mail te ontvangen en versturen.
Als termen zoals DNS, cPanel en DirectAdmin, IMAP en POP3 je weinig zeggen, dan kan ik helpen bij het afnemen, inregelen en optimaliseren van zo’n server. Als reseller bied ik hosting op een gedeelde server in een hoogwaardig serverpark.

Daarbij verzorg ik de configuratie van hosting voor een website, met bijvoorbeeld site-specifieke optimalisaties en instellingen. Ik kan je ook helpen bij het inregelen van mailboxen. Je hoeft niet in de wacht bij een provider via de telefoon of chat, omdat ik beter bereikbaar ben. Ik pak voor jou de kansen om alles uit je hosting te halen.

Domeinnaamregistratie

Ook domeinnaamregistratie kan via mij worden afgenomen.

Gratis migratie

Ik denk graag met je mee om betaalbare hosting te realiseren. De migratie naar Open Roads wordt daarom gratis aangeboden. Groeit je gebruik van je hostingpakket, dan adviseer ik je graag vrijblijvend over mogelijkheden om de kosten beperkt te houden. Gebruik je veel ruimte op de server door de opslag van e-mail, dan kan ik een vrijblijvend persoonlijk aanbod doen voor de migratie naar een cloud-provider, zoals Google Workspaces.