Versvijf.nl

Een nieuwe eenvoudige website laten realiseren, biedt kansen om een nieuw design te kiezen. Zo werd de website voor vijf specialisten in versproducten in een nieuw jasje gestoken. Daarbij is oog voor het doel van zo’n website: mensen in de winkel kunnen verwelkomen. Daarom springen vijf blokken in het oog. Elke winkel heeft ruimte voor haar presentatie. De presentaties worden in willekeurige volgorde getoond. Het geheel werkt net zo goed voor mensen die vanuit huis op een desktop informatie zoeken, als voor mensen die onderweg zijn en via hun mobiel meer willen weten.

Een verse look

Op een site die gericht is op conversie naar een fysieke winkel, is al snel teveel afleiding van de kern van de informatie: de productcategorie, het adres en de openingstijden. Onmisbaar knallend beeld is daarom niet uit de lucht gegrepen voor deze site. Het adres is prominent weergeven en er is geen lijst met openingstijden maar een vereenvoudiging: is de winkel nu open? En morgen?

Eenvoudige moderne website

Een eenvoudige website wil je ook tot in de details kunnen beheren. Ook wil je meer complexiteit in de toekomst niet uitsluiten. Daarom moet de basis goed zijn. Ook voor deze website is een volledig WordPress CMS geïmplementeerd, waarmee de hele inhoud kan worden beheerd. De site is afgestemd op alle apparaten, van mobiel tot desktop en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Ontwerp door

Ambachtelijke Versmarkt