Boutkanenpartners.nl

Een WordPress site op maat vormt in deze casus de basis voor een site die direct de kern van de zaak naar aanbiedt in een overzichtelijke homepage, maar daarachter nog een rijkheid aan informatie herbergt. Terwijl de belangrijke informatie, zoals adresgegevens en klantenlogin, altijd in beeld blijft, wordt de aandacht getrokken door een uitnodigende pagina met meer informatie over de diensten van de klant. Duidelijke knoppen vormen een call-to-action die elke doelgroep naar een daarop afgestemde pagina leidt. Hier is telkens een concreet conversiepunt in een laagdrempelig contactformulier.

WordPress site op maat

Een website met een toegankelijk CMS dat alle opties biedt om de inhoud van een rijkgevulde site te beheren, dat is de insteek van een WordPress site op maat. De keuze wordt gemaakt om een toekomstbestendige website te realiseren, die alleen en precies doet wat de klant wilt, nu en bij doorontwikkeling in de toekomst.

Van visitekaartje tot conversiepunt

Verschillende gebruiksscenario’s worden afgedekt in een goed uitgedachte WordPress site op maat. Bezoekers die de contactinformatie nodig hebben, kunnen deze niet missen. Andere gebruikers worden met de aansprekende inhoud geleid naar gerichte pagina’s met contactformulieren die de leads verzamelen.

Ontwerp door

Financiële dienstverlener