Hofstedecollege.nl

Waar de doelgroep zich hoofdzakelijk via mobiele apparaten van het internet bedient, is het van belang dat een website ook op mobiele apparaten netjes werkt. Daarbij moet informatie overzichtelijk maar ook op een leuke manier gebracht worden om ouders en kinderen bij de school te betrekken. Alles in de nieuwe huisstijl. De website is bovendien makkelijk te beheren via WordPress. Zo is dit de ideale website voor een school.

Realisatie van moderne site

Een nieuwe huisstijl vroeg om een nieuwe website. Een moderne site spreekt de doelgroep aan en maakt de informatie goed toegankelijk. Met de nieuwste technieken is de site niet alleen functioneel, maar ook visueel tot in de details uitgewerkt. Subtiele animaties maken de interactie soepel af.

Overal toegankelijk

Met de meest moderne gebruikers als doelgroep; de jeugd, maar daarbij ook de ouders, is het van belang dat de website op alle schermen en apparaten goed werkt. De uitwerking in een responsive website verzekert dit. Bovendien is het met WordPress mogelijk om de informatie altijd up-to-date te houden.

Ontwerp door

Middelbare school