Molenaarservice.nl

Nieuwe sites worden geoptimaliseerd voor apparaten van mobiel tot desktop. Een oude site vernieuwen door het ontwerp te herzien en weer actueel te maken voor het moderne gebruik, is nodig én levert zichtbaar resultaat op. Alle aspecten van de site werden herzien en in een nieuw jasje gestoken. Met deze website kunnen de specialiteiten van het bouwbedrijf goed ontsloten worden. Er wordt slim gebruik gemaakt van het beeldmateriaal van Instagram. Zo kan de ondernemer ook eenvoudig de website actueel houden.

Laten zien wat je kan

Sterk beeldmateriaal en concrete informatie worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd om de kwaliteiten van een bouwbedrijf online te laten zien. Heldere segmenten behandelen de specialiteiten van het bouwbedrijf en geven toegang tot achterliggende specifieke informatie. Dat is handig voor de bezoeker, maar ook goed om de

Werken met goed gereedschap

Een WordPress CMS met integratie van plugins voor zoekmachine optimalisatie voor WordPress, Instagram afbeeldingen op de site en WordPress beveiliging maken dat gewerkt kan worden met goed gereedschap. De beheerder van de website heeft daar weinig werk aan en kan zich zo concentreren op zijn échte werk.

vindbaarheid van een website te verbeteren.

Werken met goed gereedschap

Een WordPress CMS met integratie van plugins voor zoekmachine optimalisatie voor WordPress, Instagram afbeeldingen op de site en WordPress beveiliging maken dat gewerkt kan worden met goed gereedschap. De beheerder van de website heeft daar weinig werk aan en kan zich zo concentreren op zijn échte werk.

Ontwerp door

Sloop- en bouwbedrijf