Beheersysteem

De kern van een

actuele website

Je bent hier:

WordPress CMS

Je responsive website makkelijk zelf actueel houden doe je met het content management systeem WordPress. Met behulp van geselecteerde plugins blijft het beheer eenvoudig, met zorg afgestemd op de layout en de wensen die het ontwerp uiteenzetten. Achter de schermen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken. Met ACF PRO en Yoast SEO ontsluit je eenvoudig informatie voor bezoekers van de site. Onderdeel van de realisatie is zoekmachine optimalisatie voor WordPress. Daarnaast wordt aandacht besteed aan beveiliging van WordPress door installatie van een firewall en het inregelen van automatische backups.

Beveiliging van je WordPress site

Een website moet worden beschermd tegen mensen met slechte bedoelingen. Ingangen in de site die er niet zouden moeten zijn worden gedicht om hacks te voorkomen. Dat is beter dan genezen, want de kosten voor preventieve beveiliging liggen vele malen lager dan de kosten voor het herstel van een gehackte website. Je hebt de zekerheid van een beschermde website. Dat neemt je zorgen weg en scheelt een hoop paniek.

Het beveiligingspakket voor WordPress kan ook worden toegepast op je bestaande WordPress site.

Zoekmachine optimalisatie voor je WordPress site

De drie belangrijkste elementen van de site, waarop Google de site beoordeelt voor de ranking, worden met zoekmachine optimalisatie goed ingeregeld. De snelheid van de site wordt geoptimaliseerd, er worden hulpmiddelen geconfigureerd om de content te optimaliseren en er wordt hulp geboden bij het configureren van HTTPS. Zo kom je hoger in Google en krijg je meer verkeer naar je website.

De complete zoekmachine optimalisatie voor WordPress kan ook worden uitgevoerd voor je bestaande WordPress site.

Wat kost een WordPress website?

Configuratie

De basis wordt gemaakt voor een eenvoudig te bedienen beheersysteem waarmee alle informatie op de site aanpasbaar is. Dit wordt gedaan met ACF PRO. Bovendien krijg je:

Configuratie: x kosteloos inbegrepen

Realisatie

De inhoud van een website kan je kwijt op pagina’s. De realisatie per uniek blok kost € 170,-. Met blokken kan vrij worden gevarieerd in pagina’s en verschillende typen berichten.

Het ontwerp voor de blok-templates lever je aan. Ben je, of ken je geen ontwerper? Dan kan ik je er één aanbevelen.

Pagina templates: x € 170,-

Oplevering

Samen werken we naar een eindproduct toe waar we trots op kunnen zijn. Begeleiding in aanloop naar en gedurende het project, preview van het eindproduct en daarop volgende verwerking van feedback en livegang wordt aangeboden vanaf € 340,-.

Waar je de site wilt laten hosten, mag je zelf weten. De kosten zijn daarom exclusief domeinnaamregistratie en hosting.

Oplevering: x € 340,-

Totaal: € ,- (ex. 21% BTW)

Te duur? Overweeg een goedkoop WordPress thema.