Goedkoop WordPress thema

Zorg dat goedkoop

geen duurkoop wordt

Je bent hier:

Goedkoop WordPress thema

Kiezen voor een goedkoop WordPress thema lijkt een voor de hand liggende keuze. Een WordPress site op maat laten maken, kan duur zijn. Goedkope WordPress thema’s worden veel aangeboden. Er zijn veel mooie goedkope WordPress thema’s te vinden op internet. Sommige zijn gratis te downloaden, andere kosten zo’n € 50 tot € 100 euro, waarbij vaak ook support en gratis updates worden aangeboden. De thema’s bieden vaak bijzonder veel opties om de WordPress site precies naar smaak en op een originele manier in te delen. Is dat niet een veel beter idee? Dat kan zeker zo zijn, maar laat je hier wel voorlichten over de verborgen risico’s.

Een goedkoop WordPress thema kiezen

Een goedkoop WordPress thema kan je uitzoeken bij één van de aanbevolen aanbieders, zoals Themeforest en Elegant Themes. Veelzijdige thema’s zijn bijvoorbeeld Divi en Enfold. Je kan deze thema’s aanschaffen bij de maker. Je krijgt dan een download link. Met de download kan je het thema in WordPress installeren en instellen. Dat kan je zelf, of ik help je daarbij. Hierover geef ik graag meer informatie.

De verborgen risico’s van een goedkoop WordPress thema

Een goedkoop WordPress thema is gemaakt voor een breed publiek. Zo kan de ontwikkelaar de ontwikkelkosten terugverdienen. Goedkope WordPress thema’s barsten meestal van de opties, om te beantwoorden aan de wensen van dat brede publiek. Uit al die opties moet je kiezen om de site goed in te stellen. Dat is moeilijk. Bovendien ondersteunt de site ook alle andere opties, die je misschien helemaal niet gebruikt. Vaak maakt dit de site onnodig langzaam.

Voor en tegens

Welke afweging maak je bij de keuze tussen een WordPress thema of een WordPress site op maat? Hoe kan je bepalen of wat het beste past bij wat jij wilt? En welke stappen neem je, als je je keuze hebt gemaakt? Hoe werk je naar het gewenste eindresultaat toe? Al deze vragen kunnen we samen beantwoorden. Het advies is vrijblijvend. Kies je voor een WordPress site op maat, dan kan ik deze voor je realiseren. Kies je voor een WordPress thema en zie je de configuratie niet zitten, dan kan ik je daarbij helpen.