WordPress updates

voor een goed beveiligd CMS

Je bent hier:

WordPress updates

WordPress updates worden met regelmaat uitgebracht. Ik beveel aan deze updates te (laten) installeren. Updates worden uitgebracht om beveiligingsproblemen te verhelpen, problemen aan functionaliteiten te verhelpen en extra functionaliteiten toe te voegen. Met een up-to-date WordPress CMS kan je dus met een gerust hart gebruik maken van de nieuwste mogelijkheden in het CMS. Met het beveiligingspakket voor WordPress neem ik je zorg rondom het updaten uit handen.

Automatische updates

WordPress is standaard geconfigureerd om ad hoc beveiligings- en onderhoudsupdates toe te passen via automatische updates. Aan het uitschakelen van automatische updates zit ook een risico verbonden, met name als het gaat om beveiligingsupdates. Het is daarom aanbevolen om automatische updates ingeschakeld te laten. Halfjaarlijkse major releases kunnen handmatig worden geïnstalleerd. Dit is onderdeel van het WordPress beveiligingspakket.

Compatibiliteit

Updates kunnen problemen veroorzaken als ze niet compatibel zijn met de verdere configuratie van het WordPress CMS. Het risico van problemen bij beveiligings- en onderhoudsupdates is laag, omdat dit backwards compatible minor releases en patches zijn. Voor het doorvoeren van de major releases van WordPress is het aanbevolen deze te testen. Dit is onderdeel van het WordPress beveiligingspakket.

Thema’s en plugins

Verouderde WordPress thema’s en plugins kunnen compatibiliteitsproblemen hebben met de laatste versie van WordPress. Het is daarom verstandig ook deze delen van het WordPress CMS regelmatig te updaten. Thema- en pluginmakers testen met de bètaversie van een nieuwe WordPress update, lang voordat die versie uitkomt. Als het thema en de plugins up to date zijn, kan WordPress worden geüpdatet. Het updaten van plugins en thema’s is onderdeel van het WordPress beveiligingspakket.

WordPress updates: laat het regelen

Voorkom veiligheidsrisico’s en uitzoekwerk bij achterstallig onderhoud. Bel 06-37143771 of e-mail [email protected] voor meer informatie over het updaten van jouw WordPress installatie.