Je bent hier:
Periodieke optimalisatie

Rapportage zoekresultaten per kwartaal
Elk kwartaal voorstel voor pagina of blog

Jaarlijks
Website audit
Concurrentie analyse
Keyword research
Technische en inhoudelijke SEO
(5 pagina’s)

€ 49,95 per maand
Regelmatige optimalisatie

Maandelijkse rapportage zoekresultaten
Elke maand voorstel voor pagina of blog

Jaarlijks
Website audit
Concurrentie analyse
Keyword research
Technische en inhoudelijke SEO
(10 pagina’s)
Evaluatie kosten/baten

€ 89,95 per maand
Intensieve optimalisatie

Maandelijkse rapportage zoekresultaten
Tweewekelijks voorstel voor pagina of blog
Support en advies via WhatsApp

Jaarlijks
Website audit
Concurrentie analyse
Keyword research
Technische en inhoudelijke SEO
(25 pagina’s)
Evaluatie kosten/baten

€ 149,95 per maand

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Hoe kan je beter gevonden worden via zoekmachines als Google? Hoe krijg je meer bezoekers op je website of webshop? Wij kunnen je helpen jouw website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines. We zijn gespecialiseerd in technische én inhoudelijke zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website via zoekmachines zoals Google. Zoekmachines kennen een waarde toe aan een webpagina op basis van een grote set verschillende criteria, zowel technische als inhoudelijke. Hoe beter jouw webpagina scoort, hoe groter de kans om gevonden te worden via Google.

Waarom SEO?

Online kan je producten aanbieden of geef je potentiële klanten gelegenheid om met je bedrijf in contact te komen. Zonder promotie is de kans klein dat bezoekers direct op je website komen. Via zoekmachines zoals Google zoeken potentiële klanten naar producten of diensten. Hoe hoger je website in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans dat ze wél op jouw website terecht komen. Om hoger in de zoekresultaten moet je de SEO score van je website verhogen. Daarbij kunnen wij je helpen.

Inhoudelijke zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Voor optimalisatie van je WordPress site voor zoekmachines voorzien we je van informatie en geven we advies en ondersteuning voor de content invoer.

Onderzoek & analyse

We analyseren je website technisch en inhoudelijk voor een SEO score. We voorzien je van rapportages. We analyseren de concurrentie en  trends in je werkveld en bepalen de beste zoekwoorden voor jouw niche.

Strategisch advies

We bedenken een slimme aanpak om meer bezoekers te genereren. We adviseren je om je bedrijf zichtbaar te maken voor klanten in je geografische niche. We maken een behapbaar plan voor verbetering.

Hulp bij uitvoer

We dragen periodiek bij aan de uitvoer van het maken van content, in lijn met onze analyse en strategie. Zo groeit het effect van je website, ook als je het zelf te druk hebt met de uitvoer van je werkzaamheden.

Technische zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Optimalisatie van je WordPress site voor zoekmachines vereist naast ondersteuning voor de content invoer verbeterde naleving van de eisen van Google. Dit gedeelte van SEO betreft de snelheid en toegankelijkheid van de site en de ontsluiting van de content.

Optimalisatie van paginasnelheid

Uitvoer van controle en technische verbetering van de paginasnelheid met behulp van Google Pagespeed ten behoeve van de ranking. Er wordt een meetbaar verbeterd resultaat gerealiseerd in de score van Google Pagespeed door scripts samen te voegen, caching te verbeteren en indien mogelijk responsive afbeeldingen te implementeren. Dit resulteert in een betere positie in de zoekmachine.

Verbetering van de toegankelijkheid

Verbeteringen voor de toegankelijkheid van de site worden doorgevoerd aan de hand van de mobielvriendelijke test van Google. Indien ondersteund door de hostingpartij wordt HTTPS geconfigureerd. Door toepassing van HTTPS en verbetering van de mobielvriendelijkheid van de website wordt de site beter beoordeeld door Google en komt deze hoger in de resultaten.

Advies en hulp voor goede ontsluiting

Toepassing van hulpmiddelen die assisteren bij het verbeteren van de content op de website. Installatie en basisconfiguratie van de Yoast SEO plugin, alsook controle van de uitvoer van de metadata en gestructureerde inhoud op de website en toegankelijkheid daarvan voor zoekmachines. Dit stelt zoekmachines in staat meer inhoud op de site te indexeren voor weergave in de resultaten.